MODO

MODO

Основана през 1990г в Ню Йорк, ориентираната към международния пазар компания MODO се асоциира с напредничав и минималистичен дизайн. Марката залага на иновативни материали и хай-тек производствени технологии, за да създаде стилни и евфирни рамки за очила. Всички модели на марктата се издават без видими лога.

През 30-годишната си история MODO винаги предлага леки очила с дълготрайно качество. Техните дизайни са отражения на света, който ни заобикаля, като съчетания на архитектурната прецизност и хармонични контрасти.

За периодът от 1990г те израстват над корените си в Ню Йорк с 2 нови офиса в Стокхолм и Милано, като намират начин да вмъкнат нотки на италиански дизайн в скандинавски минимализъм. Всяка нова колекция на MODO е съчетание от иновативни композиции, вдъхновяващи комбинации на материали и изчистена естетика, за да ти предложи чифт очила, които балансират идеално форма и функция.

Paper-Thin Acetate

Modo добавя малко ацетат върху титаниева структура в тази елегантна колекция от супер леки рамки. Тънки, но и ултра устойчиви дизайни в микс от интересни текстури и вълнуващи цветове.

R 1000 + Titanium

С ‘memory’ пластмаса и иновативни панти без винтове, рамките R1000+Titanium са супер леки и еластични.

Страхотен баланс между технология и естетика.

Paper-Thin

Колекцията ‘хартиено тънки’ използва модерните и ултра-тънки Beta-titanium и TR90 полиамид, за да получиш едни от най-леките рамки в света. Тънкият силует и минималистична конструкция на всяка рамка впечатляват с баланса между дизайн и функция за семпли, удобни за носене и красиви рамки.

  • 450лв

Сайт на производителя – MODO