Super клиенти

Благодарим ти, че се довери на Super 9000 за грижите за твоето зрение, пък и външен вид. Като израз на признателност, сме направили нашата карта за Super клиенти.

Тази карта дава отстъпка от 20% за всички следващи покупки в оптика Super 9000, както и един безплатен тест на зрението всяка година.
Ако искаш, можеш да я споделиш с твой приятел и той също ще ползва твоята отстъпка при нас.

Освен това, можеш да я ползваш и в други избрани търговски обекти. Препоръчваме малки бизнеси на наши приятели, които са готини също като нас и правят (добре) това, което обичат:


Димитър Вълков – VEZE

Семеен моден бранд, който съчетава съвременния градски дизайн с ритъма и контраста от ръчно извезаните шевици.

/ Entourage of 7 Beacon 10-20

Йордан Александров – Balkan Barber

/ Retrosuperfuture – The Warhol

Валери Гюров – Gifted Sofia

/ BAARS – Stockholm

Gifted Sofia магазин/хъб за опознаване на модерна и културна София, винтидж и съвременни дизайнерски подаръци. 5% отстъпка като Super клиент

Deathmag tattoo е студио за татуировки на малките 5. Покажете картата си, за да получите 10% отстъпка и уникална картинка.

K.E.B.А. е бар, кафе, социално и културно пространство в едно. Получаваш 5% отстъпка с нашата карта.

Catch a fire – мястото, от което си зареждаме повечето от страхотните стари плочи, които сте слушали в Super 9000. 10% отстъпка срещу нашата карта.

BAZE – Боби, по-известен като Маншона, има магазин и сервиз в далечния ж.к. Стрелбище, но ако имате колело за ремонт, бутането до там си заслужава. 10% отстъпка.