Entorage of 7

Entorage of 7

Луксозни рамки базирани в Лос Анджелис

Entourage of 7 е луксозна марка за очила от Лос Анджелис, повлияна от града, от който произхожда. Филми, звезди, казина, жега, плажове, безспирни забавления, Холивуд, музика..

Лос Анджелис, Est. 2007

В Градът на Ангелите – непрекъснато променящ се мултикултурен център, Entourage of 7 намират вдъхновение, като постоянно си напомнят да са винаги смели и креативни.

“Ние се стремим да създаваме красиви очила за нашите рокери, бохеми, ангели и грешници от Venice Beach – родното ни място.“

„Основаваме нашата дизайнерска философия върху наследството на очилата от Лос Анджелис, но не спираме дотам; Винаги държим очите и ума си отворени за нови идеи.

Рамките са произведени в Япония и Дания. Страхотният микс от традиции и авангардни технологии гарантира постоянен поток от креативни идеи, изтласквайки дизайна до нови граници.

От класическите японски панти с двойни нитове, рамки от цилацетат, до лазерно нарязани алуминиеви сплави и титан, Entourage of 7 почитат както винтидж традициите, така и са фенове на напредъка. Точно както Лос Анджелис постоянно се променя – така сме и Entourage of 7!

Датски дизайн, японска прецизност

Какво означава Entourage of 7

7 е късметлийско число. 7 е и броят на членовете учредители, които решили да следват своята интуиция и мечти, стартирайки собствената марка очила.

  • 450лв – 600лв

Сайт на производителя – Entourage of 7 / Bellinger House