Bellinger

Bellinger

Bellinger е датска марка за очила, основана през 2003 г. от дизайнерите Malene и Claus Bellinger Diederichsen. Амбицията им е била, и все още е, да създадат качествени очила за тези, които обичат да се открояват и да бъдат различни.

Целта на Bellinger е да направи изявление и да остави трайно впечатление. Рамките винаги имат онази допълнителна съставка, която ги прави интересни, новаторски и уникални: това може да бъде както формата или детайлите, както и уникалните цветови комбинации или отделните елементи по рамките. Всички те няма да те оставят безпристрастен и ще те накарат да изпъкнеш.

Иновация, която те кара да чувстваш

Радост

Хората, носещи Bellinger, могат да бъдат на всяка възраст. Те обичат да са цветни, да са жизнени и да се радват на живота! Не искат да се губят на заден план, а искат да се откроят. Те имат страхотен стил – своят собствен. Някои искат да са цветни и страстни, други искат да са готини и непринудени. Но всички те изразяват радост и характер, живот и страст.

Дизайнерите на Bellinger влагат много чувство и страст при проектирането на очила – те го приемат лично и емоционално – изпитват голяма гордост, щастие, вълнение и страст при правенето на всяка рамка. И целта им е да почувствате същото с очилата, с които изглеждате най-добре.

Да работиш с емоция

Ценности на марката

Иновации / Страст / Радост / Индивидуалност

  • 200лв – 450лв

Сайт на производителя – Bellinger